Χαρακτηριστικά

Προέλευση

Ιαπωνία

Καρπός

Υβρίδιο μεταξύ μηλιάς και αχλαδιάς. Το αχλαδόμηλο, ανάλογα με την ποικιλία, έχει χρώμα χρυσοκίτρινο, πράσινο καφέ ή ορειχάλκινο. Το αχλαδόμηλο έχει εξαιρετική γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, σίδηρο και ασβέστιο.

Ωρίμανση

Αύγουστος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

×

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε
Πολιτική cookies